Experiència professional

Des del 2010, he treballat a Cofidis S.A. Sucursal en España com a responsable tècnic i d’organització del canal Internet de l’empresa que comprèn la sol·licitud i preacceptació de crèdits on line així com l’espai que tots els clients disposen per consultar i fer les seves operacions financeres on line i que anomenem Espai Client. Essent aquesta la meva principal tasca a la companyia, també he liderat una vintena més de projectes que m’han permès treballar amb bona part dels departaments de la companyia (Risc, Prevenció i blanqueig de capitals, Assessoria jurídica, Partners, Atenció al client i postvenda, Recursos humans, Marca, Màrqueting, etc.) i enriquir, així, la meva experiència professional.

Darrerament, m’he incorporat a l’empresa TAIT España S.L. (pertanyent al grup Crédit Mutuel) i des de l’1 de setembre de 2016, sóc coordinador tècnic de Recursos Humans de Cofidis.

He treballat com a CTO, Gerent de comptes, Cap de projecte i Arquitecte a diverses consultores i a la Universitat de Barcelona (Centre d’Informàtica). He col·laborat en projectes de formació i he escrit articles tècnics en revistes i llocs web especialitzats.

Poso a la seva disposició el meu currículum vitae on intento donar una visió general i resumida del que ha estat la meva carrera professional. Poden consultar-lo fent clic aquí.